Leporasti tarjoaa mahtavat puitteet isonkin seurueen lomalle

150 m², 5 makuuhuonetta, 12 + 4 vuodetta, talviasuttava

Heinolassa, Ruotsalainen-järven rannalla sijaitseva Leporasti sopii vaativallekin lomailijalle. Vuokrahuvilan sijainti Heinolan palveluiden läheisyydessä ja vain reilun tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudusta luo hyvät puitteet lomallesi.

Massiivisesta lamellihirrestä rakennettuun huvilaan sopii väkeä enemmänkin ja iso olohuone takaavat sen että pienten juhlien järjestäminen huvilalla onnistuu mainiosti.

Huvilan viidestä makuuhuoneesta kaksi on talviasuttavassa aitassa, jossa on myös oma wc. Huvila soveltuu siis erinomaisesti ryhmälle, josta osa haluaa myös omaa tilaa loman aikana.

Sisältä huvilasta löydät luonnollisesti kaikki nykyajan mukavuudet:  keittiö kaikkine pienkoneineen astianpesukonetta unohtamatta. Kaksi uunia varmistaa että ruoan valmistus onnistuu isollekin porukalle. 

Talon sisällä olevan saunan Ikikiukaasta riittää löylyä isollekin porukalle ja saunomisen kruunaa ympäri vuoden käytössä olevan ulkoporeallas.

Piha-alueelta löydät kaasu-ulkogrillin sekä rannasta ulkotulipaikan. Kesäisin voit nauttia rantasaunasta.

Lomarastin uimaranta on suhteellisen loivarantainen, mutta laiturin päässä on jo syvyyttä mukavasti. Käytössänne on soutuvene, johon voit vuokrata moottorin 50 eurolla viikossa. Veneilyliivit löydät luonnollisesti huvilalta.